Tendenza

Bijzondere indelingen en trendy design.
Wie Fendt caravans een beetje kent, weet dat de designers en technici van Fendt zich helemaal uitleven in de Tendenza serie. En dat alles in de hoogste kwaliteit. Daarom is de Tendenza een caravan die iedereen weet te fascineren.

Luxe en topkwaliteit.
De moderne achterlichten zijn een opvallendste verschijning, en kenmerkend voor het exterieur. Het benadrukt het automotive uiterlijk van de hedendaagse Fendt caravans de stevige rangeergrepen en de subtiel ontworpen in chroom en carbon geplaatste achterlichten passen perfect bij de achterzijde. Opvallend is ook de toegangsdeur, uitgerust met een geïsoleerde en geïntegreerde instap, een stabiele handgreep, een afvalemmer en een getint venster met verduisteringsplissé. Uiteraard ontbreekt hier een volledige hordeur ook niet. Het exterieur vormt een tijdloos en modern geheel, typisch Fendt. De moderne lichtmetalen velgen maken het automotive uiterlijk geheel af.

Ook van binnen zeer compleet.
Het meubeldekor “chesterfield-eiken” geeft de Tendenza een moderne en sportieve uitstraling. U kunt kiezen uit de stoffen “Campania” of “Veneto”. De bedden zijn voorzien van volledig flexibele veerbruggen met hardheidsinstelling. Matrassen: comfortschuim. Tft touchpanel (centraal) in glasoptiek voor bediening van oa verlichting, kachel, boiler enz..

GALERIJ FENDT TENDENZA

INDELINGEN FENDT TENDENZA

Tendenza 465 SFB

Lengte: 705 cm
Breedte: 232 cm
Max. beladen: 1500 kg
Max. asverhoging: 1700 kg

Tendenza 515 SG

Lengte: 753 cm
Breedte: 232 cm
Max. beladen: 1700 kg
Max. asverhoging: 2000 kg

Tendenza 650 SFD

Lengte: 864 cm
Breedte: 250 cm
Max. beladen: 2000 kg
Max. asverhoging: 2500 kg


Tendenza 650 SFDW

Lengte: 864 cm
Breedte: 250 cm
Max. beladen: 2200 kg
Max. asverhoging: 2500 kg

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief