Aero & Aero up!

Love is in the air!
Een traditierijke klassieker is terug in een frisse en moderne AERO- look. Een chique exterieur, waarbij de stijlvol vormgegeven bumper met geïntegreerde achterlichten er uit ziet als een lach op het gezicht. Het interieur zorgt met zijn helder en fris design voor een warme sfeer.

“Het luchtige designconcept van de AERO met zijn afgeronde kanten en lichte, vrolijke kleuren in Scandic Look hebben mij als ontwerpster onmiddellijk overtuigd. “

Monika Weber • Reclame- & designspecialist met een groot hart voor caravans.

De Aero is ideaal voor kampeerders die waarde hechten aan de Duitse kwaliteit. Het dak, de voor- en achterkant van de nieuwe caravan zijn gemaakt van slijtvast GFK, dat bescherming biedt tegen de elementen. Kies uw ideale reisgenoot uit acht nieuwe indelingen. Met zijn compacte afmetingen vanaf 634 cm lengte en een totaalgewicht vanaf 1.300 kg kan hij, afhankelijk van het model, ook door kleinere voertuigen worden getrokken.

.

Aero UP!

Met de AERO Up komt er een compact ruimtewonder bij. Dankzij het flexibele hefbed boven de zitgroep biedt hij tot zeven slaapplaatsen zonder de leefruimte te beperken. Bovendien kunt u onze Aero winterklaar maken met het bijpassende wintercomfortpakket.

Voor het modeljaar 2023 breidt Dethleffs de succesvolle Aero caravanserie uit met drie extra indelingen. Alle drie dragen ze het achtervoegsel “UP”, dat staat voor de uitrusting met een hefbed. Het opklapbed, dat aan het plafond boven de ronde zitgroep is bevestigd en in een paar eenvoudige stappen kan worden neergeklapt, vergroot het aantal bedden dat kan worden gebruikt zonder de leefruimte te beperken. Hierdoor kan Dethleffs tot zeven bedden onderbrengen in een relatief compacte ruimte. Wie met veel mensen reist of slechts af en toe vrienden of kleinkinderen over de vloer heeft, vindt in de Aero UP-modellen een ideale en bijzonder flexibele combinatie van compacte afmetingen en veel slaapruimte. Dethleffs biedt de nieuwe Aero UP aan in drie indelingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is een grote ronde zitgroep achterin met daarboven het hefbed in het dakgedeelte. De dakkasten boven de ronde zitgroep zijn door de ontwerpers van Dethleffs schuin naar beneden geplaatst, waardoor een ruimtelijk gevoel ontstaat.

De compacte Aero up 460 KR wordt gekenmerkt door dwars geplaatste stapelbedden voorin en – met de omgebouwde ronde zitgroep – tot zes slaapplaatsen. Als de kleine bank wordt omgebouwd, zijn zelfs zeven slaapplaatsen mogelijk. In de 70 centimeter langere Aero up 530 KR vormen de stapelbedden in de lengte voorin met daartegenover een dinette een ruime, aparte kinderkamer. De indeling van de Aero up 530 ER wordt daarentegen bepaald door in de lengte geplaatste eenpersoonsbedden voorin, een grote keuken, veel bergruimte en een enorm ruimtelijk gevoel. In alle drie de modellen is de keuken standaard voorzien van een driepits kookplaat en een 137-liter koelkast met 15-liter ijscompartiment.

STOFFERIN DETHLEFFS AERO

Modellen Dethleffs showroom

Filters

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief