Fendt

Fendt caravans – toonaangevende kwaliteit

Het succes van het merk Fendt caravan is gebaseerd op -het beleven van de werkelijke waarden-. Een Fendt is een rijke mix van doordachte functionaliteit, tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Daarom hoeft u tijdens uw vakantie maar met een ding bezig te zijn: ontspannen genieten.


Trotse en tevreden Fendt bezitters in heel Europa zijn het er over eens: Fendt is een klasse apart. Dat wordt onder meer onderstreept door de jaarlijkse caravanverkiezing in Duitsland. Daar won Fendt in elke categorie en in elke prijsklasse en kreeg bovendien de totaalprijs. Dit is voor het Fendt team een aanmoediging om de lat nog hoger te leggen en kwalitatief hoogwaardige caravans te bouwen. De 2022 modellen onderstrepen dit volledig.

Fendt heeft een uitgebreide keuze aan modellen en typen. Van instapmodellen tot uiterst geraffineerd, in ontwerp en constructie. Allemaal compleet. Uiterst degelijk. Perfect ingedeeld. Mooi om te zien. Kortom, als u weet wat caravannen is, kiest u als vanzelfsprekend voor Fendt.

Bent u opzoek naar een bepaald model Fendt caravan? Neem dan contact met ons op: 0180-316195. Wij gaan kijken of dit model in de showroom of in Dordrecht bij de importeur aanwezig is. We maken dan met u een afspraak om samen naar het model van uw keuze te gaan kijken.

Fendt modeljaar 2022

Saphir

Fendt

Saphir

De perfecte instapper

Vanaf: € 26.900,-

Bianco Selection

Fendt

Bianco Selection

Optimaal comfort

Vanaf: € 27.750,-

Bianco Activ

Fendt

Bianco Activ

Optimaal comfort en sportief

Vanaf: € 24.500,-

Tendenza

Fendt

Tendenza

Trendsetter in design

Vanaf: € 30.650,-

Opal

Fendt

Opal

De moderne klassieker

Vanaf: € 33.300,-

Diamant

Fendt

Diamant

Opmerkelijke uitstraling

Vanaf: € 43.650,-

Fendt catalogus & prijslijst 2022

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief