Fendt

Fendt caravans – toonaangevende kwaliteit

Het succes van het merk Fendt caravan is gebaseerd op -het beleven van de werkelijke waarden-. Een Fendt is een rijke mix van doordachte functionaliteit, tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Daarom hoeft u tijdens uw vakantie maar met een ding bezig te zijn: ontspannen genieten.


Trotse en tevreden Fendt bezitters in heel Europa zijn het er over eens: Fendt is een klasse apart. Dat wordt onder meer onderstreept door de jaarlijkse caravanverkiezing in Duitsland. Daar won Fendt in elke categorie en in elke prijsklasse en kreeg bovendien de totaalprijs. Dit is voor het Fendt team een aanmoediging om de lat nog hoger te leggen en kwalitatief hoogwaardige caravans te bouwen. De 2023 modellen onderstrepen dit volledig.

Fendt heeft een uitgebreide keuze aan modellen en typen. Van instapmodellen tot uiterst geraffineerd, in ontwerp en constructie. Allemaal compleet. Uiterst degelijk. Perfect ingedeeld. Mooi om te zien. Kortom, als u weet wat caravannen is, kiest u als vanzelfsprekend voor Fendt.

Zomervakantie actie

Rijd deze zomer met uw nieuwe Fendt caravan langs de Franse kust of de Italiaanse meren. Profiteer van onze extra voordeel aanbiedingen. Bekijk de actie pakketten hier.

Fendt modeljaar 2023

Fendt Apero

Beleef het goede leven

Vanaf: 29.950,-

Meer informatie

Fendt Bianco Selection

Voel je happy

Vanaf: 30.100,-

Meer informatie

Fendt Bianco Activ

Voel je happy

Vanaf: 26.750,-

Meer informatie

Fendt Tendenza

De moderne trendsetter

Vanaf: 33.200,-

Meer informatie

Fendt Diamant

Uniek in alle opzichten

Vanaf: 47.400,-

Meer informatie

Fendt catalogus & prijslijst 2023

Brochure & Prijzen

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief