Matras op maat laten maken

Begin je nachtrust met een goed matras

Een goede nachtrust is essentieel voor uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Maar wat voor matras heb je nodig om die kwaliteitsslaap te krijgen die je verdient? Het zoeken naar het juiste matras kan ontmoedigend lijken, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met het juiste advies en de juiste tips kunt u een matras vinden dat zowel bij uw lichaamstype als bij uw budget past. Voordat u een aankoop doet, is het van vitaal belang dat u de gangbare matrastypes kent, zoals traagschuim, hybride en veringmatrassen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Klein Caravans en Seminautic

Klein Caravans is al geruime tijd een partner van Seminautic. Sinds het partnerschap hebben we al vele klanten met een gerust hart doorgestuurd naar Seminautic, een expert in het verzorgen op maat gemaakte matrassen voor allerlei oplossingen.  

Seminautic heeft een uitgebreide Drive In, hier krijgt u een heerlijk nieuw matras in uw camper, boot of caravan binnen 60 minuten. Op maat gemaakt en op basis van uw wensen en behoeften.

Een matras op maat in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wanneer het matras waarop je ontspannen aan de reis begon, niet lekker aanvoelt tijdens het slapen, kan dit als een doucheslang over jouw vakantieplannen stromen. Met matrassen van Seminautic zal dit niet gebeuren. Deze matrassen zijn er speciaal op afgestemd om optimaal comfort te bieden tijdens de zonnige vakanties met de camper of caravan. De matrassen passen perfect in alle soorten voertuigen en kunnen makkelijk op maat gemaakt worden.

Dankzij het ademend materiaal voel je jezelf ook ’s nachts in een fris bed liggen, terwijl de uitzonderlijk goede ondersteuning helpt om de rug pijnloos te houden tijdens lange tochten, waardoor iedere etappe zo comfortabel mogelijk verloopt! Kortom, als je op zoek bent naar echt comfort en luxe wanneer je eropuit gaat met de camper of caravan, dan is een matras van Seminautic precies wat je nodig hebt om jouw reis compleet te maken!

Over Seminautic

Seminautic is een uniek bedrijf dat matrassen produceert, bestaande uit een showroom met direct hieraan verbonden de atelierruimte. Klanten kunnen hier het complete creatieproces volgen, van hoe verschillende materialen worden geselecteerd tot de afwerking. Dit maakt het mogelijk te zien hoe matrassen met zorg worden gemaakt, waardoor men zich vertrouwd voelt bij het selecteren en aankopen van matrassen bij Seminautic. Met meer dan 25 jaar ervaring in matrasontwerpen en productie is Seminautic, samen met zusterbedrijfMatrasatelier de marktleider in het verzorgen van matrassen voor uw camper, caravan of boot.

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief