C’go & C’go up!

De gezinscaravan in een nieuwe outfit!


Dethleffs heeft het interieur van de gezinscaravan c’go en het hefbedmodel c’go up opgefrist. Het moderne karakter van de c’go wordt benadrukt met een volledig nieuw interieurdesign. De nieuwe look combineert lichte meubelpanelen met aantrekkelijke bekledingen en kleuraccenten op het plafond, de wanden en de vloer.

Dethleffs connect app

Vanaf het modeljaar 2024 zal bovendien de Dethleffs System Information Unit (SIU) standaard in de c’go verkrijgbaar zijn. Met de SIU kunnen de elektrische spanning, de horizontale uitlijning en nog veel meer via de Dethleffs Connect App op uw smartphone worden bekeken en gecontroleerd.

Interieur Dethleffs C’Go

Plaats voor iedereen!

Plaats voor ieder gezinslid: jouw C’go is er in vier verschillende stapelbed indelingen. Nog een plek extra nodig? De stapelbedden zijn ook met 3 bedden te bestellen. Veel ramen en een perfect uitzicht, dat bieden alle indelingen van de C’go. Bij indelingen met het vaste bed voorin heb je de keuze: of optioneel een groot raam of liever een gezellige hoek zonder raam..?

C’Go UP!

De nieuwe C´Go up – met een doordacht hefbed!

Door twee nieuwe indelingen (465 kr & 525 kr) met hefbed is de stap naar kamperen met jonge gezinnen eenvoudig gemaakt. In een handomdraai verdwijnt het hefbed tegen het plafond. Zo wordt de slaapkamer simpelweg weer een zitgroep, waaraan het hele gezin kan eten, spelen of kleuren. In ieder geval….Veel plezier kan beleven. Ondanks zijn compacte afmetingen zijn in de C´Go up tot wel 7 comfortabele slaapplaatsen aanwezig: een gezellig stapelbed voor de kinderen, een royaal hefbed (200 x 140 cm) voor papa en mama. Mocht dat nog niet voldoende zijn, dan tover je gewoon twee extra beddden uit de ombouwbare zitgroep.

STOFFERING DETHLEFFS C’GO & C’GO UP

Manilva

Estepona

Ronda

Modellen Dethleffs showroom

Filters

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief