Caravan schade

Al meer dan 30 jaar ervaring in professioneel schadeherstel

Het juiste adres voor schade aan uw caravan, kampeerauto of vouwwagen!

Schade aan uw caravan/kampeerauto/vouwwagen is nooit leuk en levert vaak weer een hoop extra papierwerk en stres op. Omdat dit voor u geen dagelijkse kost is geven wij u hier een paar tips: – Wordt niet boos maar blijf altijd kalm. – Vul altijd gezamenlijk een schadeformulier in en stuur deze naar uw verzekering op. – Maak zoveel mogelijk foto`s van de situatie en van uw schade. – Neem direct contact op met uw verzekering en ons Service Center. – Neem rustig de tijd om even bij te komen van de eventuele schrik voordat u weer verder gaat met uw reis.

Hoe werkt het?

Bij schade aan uw caravan kunt u direct contact opnemen met ons Service Center: 0180-316195 of via onze WhatsApp mogelijkheid om een expertise afspraak te maken. U kunt bij ons terecht met alle merken caravan en iedere verzekeringsmaatschappij/tussenpersoon. Vergeet uw kenteken en polisvoorwaarden niet als u de caravan komt brengen. Onze medewerker zal met u meelopen om de schade te bekijken en een herstelformulier op te maken. Indien er een expert moet worden ingeschakeld kunnen wij dit ter plekke voor u regelen. U hoeft dus alleen uw schadeformulier op te sturen naar uw verzekering. De rest regelen wij voor u! Woont u in een straal van ca. 10 km bij ons vandaan dan halen wij desgewenst ook de caravan bij u thuis op voor expertise of herstel (caravan moet verrijdbaar zijn). Indien nodig kunnen wij uw caravan zelfs tijdelijk overdekt stallen voordat deze gerepareerd wordt. Zo hoeft u niet steeds heen en weer te rijden en weet u dat uw caravan veilig en droog staat.

Sturing

Let op! Soms kan het voorkomen dat uw verzekeringsmaatschappij u doorstuurt naar een bedrijf buiten ons om. Dit heet schadesturing. Het kan voorkomen dat u dan wordt doorgestuurd naar een autoschadeherstelbedrijf. Ook dan kunt u uw caravan met een gerust hart bij ons neerzetten, wij zullen het contact met uw verzekering verder afhandelen. U laat uw auto immers toch ook niet bij een caravanbedrijf herstellen?

Onze pluspunten:

 • Meer dan 30 jaar ervaring in het schadeherstel bij caravans
 • Extra korting op een BOVAG onderhoudsbeurt bij schadeherstel
 • Reparatie voor alle merken caravans
 • Wij proberen zoveel mogelijk originele onderdelen voor u te vinden
 • Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
 • Reparatie in eigen werkplaats

Ervaring

Doordat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben in het schadeherstel van caravans hebben wij een grote specialisatie opgebouwd. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij alle grote verzekeringsmaatschappijen en zijn wij een van de grootste caravan herstelbedrijven in de Randstad. Van melding tot afspraken met expert en maatschappij, alles wordt door ons geregeld! Met ons Herstel Traject Service blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent uw schade. Makkelijk en eenvoudig thuis vanaf uw laptop of tablet.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VIA TELEFOONNUMMER: 0180-316195 OF VIA E-MAIL: INFO@KLEINCARAVANS.NL

Onze pluspunten

 • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
 • Inruil huidige caravan mogelijk
 • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
 • Kopen met bovag garantie
 • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

  Schrijf u in voor onze nieuwsbrief