Travelvision schotels

Relax tv kijken onderweg

Travel vision schotels

Travelvision b.V. Is producent van hoogwaardige automatische schotelantennes voor de scheepvaart en voor campers en caravans. De producten van travel vision onderscheiden zich door eenvoud, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Unieke innovatieve technologie, gebruikersgemak en prijsstelling geven de doorslag in succes.

R7 65 single/duo

De travel vision r7 is een volledig automatisch digitaal en mobiele schotelantenne op statief. Met slechts één druk op de knop kunt u overal in europa uw favoriete televisie programma’s bekijken!

Het beste van 2 werelden de travel vision r7 heeft zowel de voordelen van een volautomatische schotelantenne als die van een schotelantenne op statief! Zo hoeft u nooit meer te tobben met het handmatig uitrichten op de satelliet, dit doet detravel vision r7 met één druk op de knop geheel automatisch.

Daarnaast biedt de travel vision r7 u optimale vrijheid, u kunt uw caravan of camper heerlijk in de schaduw van een boom plaatsen, de schotel plaatsen waar u maar wilt en zodoende genieten van uw favoriete televisie programma.

De travel vision r7 is een nederlands product en biedt u een optimale kwaliteit.

R7 flat

R7-flat: travel vision r7 met vlakantenne en geïntegreerde twin lnb. De travel vision r7 flat maakt gebruik van een innovatieve vlakantenne met een geïntegreerde lnb. De vlakantenne bundelt en absorbeert het binnenkomende satellietsignaal waarna het wordt versterkt en doorgestuurd naar de receiver. Hierdoor wordt met een compact schotelblad een prima ontvangst gerealiseerd. De vlakantenne is qua ontvangst te vergelijken met een offset schotel van 70cm. Door zijn compacte vormgeving is de travel vision r7 flat gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.


Tva opbouw schotels

De tva schotelantennes zijn stabiel en robuust ontworpen systemen, geschikt om ongestoord televisie mee te kijken. Door gebruik van duurzame en hoogwaardige materialen bieden travel vision schotelantennes een jarenlange onderhoudsvrije en storingsvrije werking. De systemen zijn voorzien van de nieuwste dvb-s2 satellietherkenning technologie en hierdoor perfect geschikt voor ontvangst in hd kwaliteit. De travel vision tva schotelantennes hebben een lage opbouwhoogte en een gering gewicht en zijn hierdoor perfect geschikt voor montage op camper en caravan. Met één druk op de knop richt de travel vision tva zichzelf volledig automatisch uit op de satelliet die u selecteert. Er zijn 6 satelliet posities voorgeprogrammeerd waaronder astra 3 voor canal digitaal en eutelsat 9b voor joyne. De travel vision tva schotelantennes zijn voorzien van diseqc technologie, hierdoor schakelt de schotel automatisch naar de juiste satelliet waarop de door u gekozen tv zender zich bevindt.

De travel vision tva is verkrijgbaar in 2 versies, de tva 65 en de tva 80. De tva 65 heeft een schotelblad van 65cm en de tva 80 modellen zijn de krachtpatsers met een schotelblad van 80cm. De travel vision tva 80 is voorzien van auto-skew, hiermee geniet u van een optimale signaal ontvangst middels een volautomatische, gemotoriseerde lnb verstelling (auto-skew). De tva 80 beschikt standaard over een twin lnb, hiermee kunt u een tweede receiver/tv aansluiten op uw schotelantenne.


Schitterende beeldkwaliteit op het hoogste niveau!

De nieuwe generatie travel vision led televisies is de hoogste klasse onder de mobiele televisietoestellen. De travel vision tv-modellen beschikken over een triple-hd-tuner (dvb-s2/dvb-t2/dvb-c) en hebben zodoende geen externe ontvanger nodig. Dankzij het compact formaat en de mogelijkheid om deze tv te gebruiken voor zowel satelliet, digitenne en kabel tv is de travel vision tv uitermate geschikt voor gebruik in de camper, caravan of schip.

De travel vision televisies zijn voorzien van fastscan kanalen download voor canal digitaal, tv vlaanderen en joyne en worden standaard geleverd met voorgeïnstalleerde canal digitaal zenderlijst.


Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief