Dethleffs C’Joy

Meer met minder
Minder gewicht, lagere prijs, gewoon genieten van je mobiele huis op wielen. De C’Joy heeft alles om van de vrijheid te kunnen genieten. En mede door zijn compacte afmetingen en zijn lagere gewicht door veel auto’s te trekken, veelal volstaat rijbewijs b. Hij biedt voldoende plaats voor twee tot zes personen. En dat voor een aantrekkelijke basisprijs. Zo wordt vakantie nog leuker! Een breedte van 2,12 m is de C’Joy één van de smalste in zijn klasse en daardoor zeer wendbaar. Dat maakt het rijden ook voor minder ervaren caravanners tot een kinderspel.

Pluspunten van de C’Joy
Wow! Hij is smal! Met een breedte van 2,12 m is de C’Joy één van de smalste in zijn klasse en daardoor zeer wendbaar. Dat maakt het rijden ook voor minder ervaren caravanners tot een kinderspel. Dat maakt zelfs het tanken leuk. De C’Joy is met een gewicht minder dan 1.000 kg een lichtgewicht onder de caravans en dat kun je direct aan het brandstofverbruik zien.

Eindelijk, lekker ontspannen
Dit is vakantie! Ontbijten in de caravan op een gezellige camping, op naar een mooie vakantiedag. Tijdens de vakantie neem je natuurlijk al je lievelingskleren mee. De C’joy heeft genoeg plek voor alle vakantie outfit. Alles vindt zijn plek in de ruim aanwezige kasten. Fris en fruitig aan de dag beginnen, de C’joy beschikt over een praktische toiletruimte.

STOFFERING DETHLEFFS C’JOY

Portobello

Clipper

Modellen Dethleffs showroom

Filters

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief