Avantgarde Camper & Nomad

De Special Edition Avantgarde: nu verkrijgbaar in 4 modellen.

De populaire Avantgarde modellen bieden u nu nog meer keuze, naast de favoriete 460 EL indeling, introduceren we de 510 LE. Juist voor als u net wat meer ruimte en comfort wenst.

Luxe en comfort
Comfortabele indelingen, met praktische eenpersoonsbedden (van 85 cm breed) die desgewenst in een handomdraai om te bouwen zijn tot een groot tweepersoonsbed. Voorzien van veilige en praktische basisuitrusting zoals het AL-KO chassis met stabilisator, de stabiele uitdraaisteunen, het hagelbestendiger GFK dak, de krachtige verwarming, de boiler en de royale 142 liter koelkast met apart vriesvak. Aangevuld met het luxe Avantgarde pakket met o.a. vloerwarming en chique gladde buitenbeplating in zilver, zal het u aan niets ontbreken.

LET OP! Vanaf 1 November 2021 geldt er een prijsverhoging op alle modellen van Dethleffs Caravans. De huidige prijzen die hierboven staan komen hiermee te vervallen. De actuele prijzen vindt u als u op de link hieronder drukt.

GALERIJ

INDELINGEN AVANTGARDE

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief