Diamant

Een indrukwekkende manier om een nieuwe standaard te definiëren.
Al meer dan vier decennia is de Fendt Diamant een begrip in de topklasse. Voortdurend en consequent tot in elk detail geperfectioneerd. Fendt is er trots op dat zij seizoen na seizoen de maatstaf weet te zetten in de topklasse. Omdat iedereen, die dit tijdloze icoon net zo aantrekkelijk vindt als wij.

Luxe en topkwaliteit.
De vernieuwde moderne achterzijde en voorfront zijn een opvallendste verschijning, en kenmerkend voor het exterieur. Het benadrukt het automotive uiterlijk van de hedendaagse Fendt caravans de stevige rangeergrepen en de subtiel ontworpen in chroom en carbon geplaatste achterlichten passen perfect bij de achterzijde. Opvallend is ook de toegangsdeur, uitgerust met een geïsoleerde en geïntegreerde instap, een stabiele handgreep, een afvalemmer en een getint venster met verduisteringsplissé. Uiteraard ontbreekt hier een volledige hordeur ook niet. Het exterieur vormt een tijdloos en modern geheel, typisch Fendt. De moderne lichtmetalen velgen maken het automotive uiterlijk geheel af.

Ook van binnen zeer compleet.
Het meubeldekor “Rovero-Castello” geeft de Diamant een moderne en luxe uitstraling. U kunt kiezen uit de stoffen “Medina” en de lederen bekleding Zingst. De bedden zijn voorzien van volledig flexibele veerbruggen met hardheidsinstelling. Matrassen: clima comfortschuim. Tft touchpanel (centraal) in glasoptiek voor bediening van oa verlichting, kachel, boiler enz.. Gasoven met grill.

GALERIJ FENDT DIAMANT

INDELINGEN FENDT DIAMANT

Diamant 560 SF

Lengte: 771 cm
Breedte: 250 cm
Maximaal beladen: 2000 kg

Diamant 560 SG

Lengte: 771 cm
Breedte: 250 cm
Maximaal beladen: 2000 kg

Diamant 650 SG

Lengte: 860 cm
Breedte: 250 cm
Max. beladen: 2200 kg
Max. asverhoging: 2500 kg

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief