Sterckeman

UW Sterckeman dealer in Zuid Holland!

Sterckeman – Uw ideale reisgenoot

Een Sterckeman caravan is altijd comfortabel en innovatief. Deze caravans worden gekenmerkt door een eigentijds design, voorzien van alle gemakken en voor een betaalbare prijs. Ieder jaar worden er 10.000 voertuigen ontwikkeld. Hierbij wordt er alleen gebruik gemaakt van de beste materialen.

Polyester is een van de materialen die wordt gebruikt voor deze caravans. Het is een sterk materiaal, welke niet rot en weerstand biedt tegen schokken, krassen, chemicaliën en olie. Ook worden uv-stralen en weersinvloeden in het algemeen door de hardheid van polyester verweerd.

XPS isolatie is de beste vorm van isolatie die u in uw caravan kan krijgen. Het is een dik en stevig schuim met een hoge geluid,- en warmte-isolatie. U vindt deze isolatie ook in onze caravans, waardoor u geen tocht of geluidsoverlast zult ervaren. Sterckeman caravans hebben een waterdichtgarantie van 7 jaar. Hiermee garanderen wij dat onze kwaliteit net zo goed is als onze prijs.

Meer informatie over deze actie modellen? Neem contact op met: 0180-316195 of maak gebruik van de WhatsApp functie links onderin.

Sterckeman modeljaar 2024

Sterckeman Easy Comfort

De Ideale opstap naar mooie reizen

Vanaf: 17.690,-

Meer informatie


Sterckeman Sport Edition

Perfectie in gewicht, prijs en uitrusting

Vanaf: 21.050,-

Meer informatie


Sterckeman Open Edition

Functionaliteit gecombineerd met design

Vanaf: 21834,-

Meer informatie

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief