Kampeerwinkel Fritz Berger

De meest complete kampeershop in de regio!

Ruim 600 m² kampeerwinkel

Klein caravans heeft een zeer uitgebreide kampeerwinkel. Of u nu opzoek bent naar nieuwe stoelen, tafel, campingkast, etc. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ruim 600 m² kampeerartikelen staan voor u klaar. Kunt u het niet vinden of bent u er nog niet helemaal uit? Neem dan een kijkje in onze catalogus, deze kunt u gratis bij ons ophalen, of neem een kijkje op de uitgebreide Fritz-Berger webshop.

Let op! Omdat wij een franchise winkel zijn hebben wij geen inzicht in de bestellingen via de webshop. Heeft u vragen over u bestelling dan verzoeken wij u contact op te nemen met de klantenservice van Berger: klantenservice@berger-camping.nl. Wilt u het artikel liever via ons bestellen? Geef ons het artikelnummer door en wij bellen u zodra het artikel bij ons in de winkel binnen is.

Berger kampeershop

Cadeau bon

Weet u niet wat u moet geven maar wilt u wel iets leuks cadeau doen? Maak dan gebruik van onze kampeershop cadeau bon. U kunt zelf de hoogte van het bedrag bepalen.

Bekijk hier onze tijdelijke thuisbezorg service voor onze kampeerwinkel!

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief