Schadeherstel – Al ruim 30 jaar een begrip in de randstad.

 

Het juiste adres voor schade aan uw caravan, kampeerauto of vouwwagen!

Schade aan uw caravan/kampeerauto/vouwwagen is nooit leuk en levert vaak weer een hoop extra papierwerk en tijd op. Omdat dit voor u geen dagelijkse kost is geven wij u hier een paar tips: – Wordt niet boos maar blijf altijd kalm. – Vul altijd gezamelijk een schadeformulier in en stuur deze naar uw verzekering op. – Maak zoveel mogelijk foto`s van de situatie en van uw schade. – Neem direct contact op met uw verzekering en ons Service Center en probeer zo duidelijk mogelijk te beschrijven wat er is gebeurd. – Neem rustig de tijd om even bij te komen van de eventuele schrik voordat u weer verder gaat met uw reis.

Schade melden via Whatsapp

U kunt u schade ook bij ons aanmelden via Whatsapp. Zo kunt u handig alvast wat foto`s van uw schade en uw polis gegevens naar ons opsturen. Vanuit binnenland en buitenland. Bij terugkomst van uw vakantie zijn wij dan alvast op de hoogte en is er een dossier opgebouwd. U kan onze schadeservice bereiken op het volgende nummer:

Schade Service: 06-40129375

Hoe werkt het?

Bij schade aan uw caravan kunt u direct contact opnemen met ons Service Center: 0180-316195 of 06-40129375 om een expertise afspraak te maken. U kunt bij ons terecht met elk merk caravan en elke verzekeringsmaatschappij/tussenpersoon. Vergeet uw kenteken en polisvoorwaarden niet als u de caravan komt brengen. Onze medewerker zal met u meelopen om de schade te bekijken en een herstelformulier op te maken. Indien er een expert moet worden ingeschakeld kunnen wij dit ter plekke voor u regelen. U hoeft dus alleen uw schadeformulier op te sturen naar uw verzekering. De rest regelen wij voor u! Woont u in een straal van ca. 10 km bij ons vandaan dan halen wij desgewenst ook de caravan bij u thuis op voor expertise of herstel (caravan moet verrijdbaar zijn). Indien nodig kunnen wij uw caravan zelfs tijdelijk overdekt stallen voordat deze gerepareerd wordt. Zo hoeft u niet steeds heen en weer te rijden en weet u dat uw caravan veilig en droog staat.

Expertise afdeling

Het kan voorkomen dat er bij een schade de hulp wordt ingeschakeld van een schade-expert. Deze wordt door uw verzekering aangesteld om uw schade te komen beoordelen. Bij sommige verzekeraars worden wij als inmiddels als expert aangesteld en komt er dus geen tussenpersoon meer bij.

Sturing

Let op! Soms kan het voorkomen dat uw verzekeringsmaatschappij u doorstuurt naar een bedrijf buiten ons om. Dit heet schadesturing. Het kan voorkomen dat u dan wordt doorgestuurd naar een autoschadeherstelbedrijf. Ook dan kunt u uw caravan met een gerust hart bij ons neerzetten, wij zullen het contact met uw verzekering verder afhandelen. U laat uw auto immers toch ook niet bij een caravanbedrijf herstellen?

Onze pluspunten:

  • Meer dan 30 jaar ervaring in het schadeherstel bij caravans
  • Reparatie voor alle merken caravans
  • Wij proberen zoveel mogelijk originele onderdelen voor u te vinden
  • Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
  • Reparatie in eigen werkplaats
  • Overdekte opslag bij lange termijn reparaties
  • 4 jaar garantie op elke gerepareerde schade

Ervaring

Doordat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben in het schadeherstel van caravans hebben wij een grote specialisatie opgebouwd. Niet voor niets zijn wij aangesloten bij alle grote verzekeringsmaatschappijen en zijn wij een van de grootste caravan herstelbedrijven in de Randstad. Van melding tot afspraken met expert en maatschappij, alles wordt door ons geregeld! Met ons Herstel Traject Service blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent uw schade. Makkelijk en eenvoudig thuis vanaf uw laptop of tablet.

Overdekte opslag

Staat uw caravan hier voor schade, maar kan dit niet op korte termijn gerepareerd worden? Heeft u een gat in uw dak of plaatwerk zitten? Geen nood. Wij bieden u de mogelijkheid om de caravan tijdelijk in een overdekte opslag te zetten. Zo bent u zeker dat u caravan veilig en droog staat. En het allermooiste is, dat het u niks kost! Dat is pas service.

Dealer Repair

Klein Caravans is officieel aangesloten bij het Dealer Repair netwerk. Hierdoor kunnen wij u nog meer service en kwaliteit bieden. Kijk op de website van Dealer Repair voor meer informatie.

Maak nu een afspraak: 0180-316195.

Neem contact met ons op

 

Contactgegevens

Hoogeveenenweg 15

2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Telefoon: 0180 – 316195

Email: info@kleincaravans.nl

 

Openingstijden

Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hoogeveenenweg 15 2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Share This