Webshop

Accessoires en onderdelen voor de caravanner

Kom ook eens een keer kijken in de kampeerwinkel van Klein Caravans. Hier vindt u alles voor op, rond en in de caravan. Een ruime keuze aan vervangings onderdelen en originele accessoires zorgen ervoor dat ook de echte doe-het-zelver zich bij ons thuis voelt. Tevens hebben wij in onze showroom ook diverse modellen voortenten opstaan en demonstratie modellen van movers, airco`s en schotels. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreide kennis van de producten. Kwaliteit en professioneel advies zijn onze kenmerken.

Viva Kamperen

Ook zijn wij lid van Viva Kamperen. Viva Kamperen is het nationale en toonaangevende platform voor caravans, campers, en aanverwante producten en diensten. Viva Kamperen is een overkoepelend orgaan van 19 grote caravan- en camperbedrijven. Wij verkopen en verhuren caravans, campers en aanverwante kampeerbenodigdheden. Door samen te werken kunnen wij u mooie aanbiedingen en actie`s aanbieden.

Onze klantenpas, heeft u hem al?

Met onze klantenpas profiteert u van extra voordeel ( Viva Kamperen artikelen en aanbiedingen uitgesloten) in onze kampeerwinkel. Uw voordeel kan oplopen tot maximaal 10%! Bent u lid van de FCCN (Fendt Caravan Club Nederland) dan is uw FCCN lidmaatschap pas automatisch geldig als klantenpas en profiteert u ook van maximaal 10% voordeel. Heeft u nog geen klantenpas in uw bezit en wilt u deze graag? Vraag ernaar in onze winkel of vul het onderstaande formulier in en krijg deze thuisgestuurd. Tevens schrijft u zich dan automatisch in voor onze nieuwsbrief.

    

Neem contact met ons op

 

Contactgegevens

Maalderij 2

2913 LZ Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Telefoon: 0180 – 316195

Email: info@kleincaravans.nl

 

Openingstijden

Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hoogeveenenweg 15 2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Share This