Onze merken

Onze prijzen

Onderhoud caravan:

– Onderhoudsbeurt:    € 225,-
– Onderstel check:    € 175,-
– Vochtmeting:    € 45,-

Onderhoud camper:

– Opbouwkeuring camper:    € 155,-
– Vochtmeting camper:    € 65,-

Onderhoud vouwwagen:

– Onderhoudsbeurt:    € 175,-

Het juiste adres voor onderhoud aan uw caravan, kampeerauto, vouwwagen en aanhangwagen!

Klein Caravans is BOVAG-gecertificeerd, een garantie voor kwaliteit, een uitstekende service en betrouwbare reparatie en onderhoud. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw kampeermiddel en bevordert de verkeersveiligheid. Ook zorgt een goed onderhouden caravan/kampeerauto/vouwwagen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw kampeermiddel kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming.

Wist u dat een aanhangwagen welke zakelijk gebruikt wordt ook gekeurd moet zijn? Volgens de ARBO voorwaarden moet deze periodiek door een professioneel keurmeester gekeurd worden. Uiteraard kunnen wij u hierin voorzien en krijgt u van ons na het onderhoud een keurig onderhoudsrapport mee. Voor kleine reparaties kunt u indien mogelijk op afspraak wachten.

Let u ook wel eens op deze punten?

 • Onderdelen service caravan of kampeerauto
 • Banden voor caravan en camper
 • Asrubber revisie
 • ALKO ATC Trailer Control
 • ALKO AAA Premium Brake

Onderhoudscontract caravan.

Onderhoud aan uw caravan is belangrijk maar kan soms een flinke deuk in uw portemonnee geven. Uiteraard wilt u wel de zekerheid hebben dat u veilig op vakantie kan. Kijk dan eens naar ons onderhoudscontract , dit kan u namelijk veel voordeel opleveren. Gedurende 4 jaar kunt u de caravan jaarlijks bij ons aanleveren voor een BOVAG -onderhoudsbeurt tegen een gereduceerd tarief per jaar. Zo bent u zeker dat u voordelig maar bovenal ook veilig op vakantie gaat!

Haal en breng Service.

Staat uw caravan bij één van onze aangesloten stallingen, dan kunnen wij voor u de caravan ophalen en terugbrengen voor onderhoud, schadeherstel en taxatie. Uiteraard brengen wij hiervoor geen extra kosten in rekening!

Hoe werkt de Bovag Onderhoudsbeurt Caravan?

Een BOVAG Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. Er wordt gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. Een erkend keurmeester controleert al deze punten waaronder op wettelijke eisen zoals op banden en op veiligheid zoals van de gasinstallatie. Deze gasinstallatie wordt door ons digitaal gemeten. U krijgt hiervan ook een uitdraai mee zodat u zeker weet dat deze in orde is. Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen. Bij grote kostenposten wordt altijd eerst contact gezocht. Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten gecontroleerd zijn en wat de bevindingen zijn. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal weergeven waarop de BOVAG onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

De voordelen van een BOVAG Onderhoudsbeurt Caravan.

 • Controle op wettelijke eisen
 • Controle op veiligheid
 • Uitgebreid keuringsrapport
 • Onderhoud aan uw caravan
 • In overleg met u herstelwerkzaamheden
 • BOVAG-keuringssticker
 • Drie maanden reparatiegarantie
 • Zeker zijn van zorgeloos genieten van uw kampeervakantie!
 • Haal en breng service door Klein Caravans bij aangesloten stallingen

Garantie.

De BOVAG Onderhoudsbeurt Caravan is een zeer complete beurt voor uw caravan, uitgevoerd door een gediplomeerde specialist bij een professioneel bedrijf. U ontvangt een reparatiegarantie van drie maanden.

Maak nu een afspraak: 0180-316195.

Neem contact met ons op

 

Contactgegevens

Hoogeveenenweg 15

2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Telefoon: 0180 – 316195

Email: info@kleincaravans.nl

 

Openingstijden

Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hoogeveenenweg 15 2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Share This