Hobby

Hobby caravans – gewaardeerd. Geliefd. Gebouwd om te genieten.

Het begon met het baanbrekende idee om mobiel reizen makkelijker, comfortabeler en ontspannen te maken. Daarmee werd meer dan 50 jaar geleden door Hobby de basis gelegd voor moderne caravans en kampeerauto’s. Deze filosofie is nog steeds van waaruit hobby werkt.

Vanuit Fockbeck in Schleswig-holstein worden door meer dan 1.200 medewerkers in één van Europa’s grootste en modernste caravan- en kampeerautofabriek jaarlijks meer dan 15.000 voertuigen geproduceerd.

Het geheim van ons succes berust op vier pijlers: vooruitstrevende vernieuwingen, innovatieve techniek, modern design en heel veel passie.

Elke nieuwe generatie Hobby vrijetijdsvoertuigen overtuigt door het grote aantal standaard accessoires, de perfecte ruimte-indeling, kwaliteit, functionaliteit en niet in de laatste plaats een uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding. Logisch dat Hobby al heel lang het meest gewilde en meest verkochte caravanmerk in Europa is. Hobby; gebouwd om te genieten..

HOBBY MODELJAAR 2021

ONTOUR

De eigentijdse caravan

DE LUXE

De gezinscaravan

DE LUXE EDITION

De sportieve caravan

EXCELLENT

De elegante caravan

PRESTIGE

De geavanceerde caravan

PREMIUM

De stijlvolle caravan

Onze pluspunten

  • Jarenlange ervaring en betrouwbaar
  • Inruil huidige caravan mogelijk
  • Financierings mogelijkheden (caravandream concept)
  • Kopen met bovag garantie
  • Beste prijs en keuze
BOVAG Garantie

Neem contact met ons op

Vragen over onze caravans of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0180 – 316195 of mail naar info@kleincaravans.nl

    Schrijf u in voor onze nieuwsbrief