DE BESTE MERKEN CARAVAN MOVERS

Enduro caravanmovers

Met de krachtige rangeersystemen van Enduro® technology kunnen caravans tot wel 2000 kg eenvoudig verplaatst worden. Door solide en geharde aluminium aandrijfrollen in combinatie met een soft start/stop systeem is de caravan zeer nauwkeurig en schokvrij te manoeuvreren. De Enduro rangeersystemen zijn leverbaar in twee uitvoeringen; volautomatisch of halfautomatisch.

Enduro® rangeersystemen worden geleverd met 5 jaar garantie en zijn geschikt voor zowel enkel- als dubbelassige caravans

Meer informatie

ALKO caravanmovers

Wie een caravan met de auto precies wil inparkeren, moet beschikken over veel stuurvaardigheid en een paar sterke helpers. Of over het AMS MAMMUT-rangeersysteem. Want daarmee is de caravan met een paar duimbewegingen op de afstandsbediening tot op de centimeter nauwkeurig op zijn plek zetten.

ALKO movers worden geleverd met 5 jaar garantie.

Meer informatie

EasyDriver caravanmovers

Op de grote weg. Uw thuis gaat met u mee. Voor een fijne vakantie. Want dat heeft u wel verdient. Dat vinden wij ook. Daarom willen wij de vakantie met de caravan nog eenvoudiger maken. Dat is onze passie en daarom creëren wij in onze Ideeën-Fabriek bij REICH iets bijzonders: de easydriver. Zodat u lekker van uw vrijheid kunt genieten. Heel eenvoudig.

EasyDriver caravanmovers worden geleverd met 5 jaar garantie en zijn geschikt voor zowel enkel- als dubbelassige caravans.

Meer informatie

TRUMA – eXTreem superieur

Sneller, krachtiger, wendbaarder. Al meer dan 15 jaar ontwikkelen wij innovatieve manoeuvreersystemen voor caravans. 15 jaar, waarin wij veel ervaring hebben opgedaan. Vooral ook, omdat wij zelf enthousiaste kampeerders zijn en om die reden precies weten, wat onderweg belangrijk is. Al deze kennis is in onze nieuwste Mover® manoeuvreersystemen geïntegreerd. Het resultaat zal u overtuigen: zowel krachtige als comfortabele oplossingen, waar u altijd en overal op kunt vertrouwen.

Truma movers worden geleverd met 5 jaar garantie.

Meer informatie

Neem contact met ons op

 

Contactgegevens

Hoogeveenenweg 15

2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Telefoon: 0180 – 316195

Email: info@kleincaravans.nl

 

Openingstijden

Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hoogeveenenweg 15 2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Share This