CARAVAN MOVERS

KRACHTIG, HANDIG, SNEL

DE BESTE MERKEN CARAVAN MOVERS.

Uw caravan gemakkelijk op zijn plek zetten? Dat is met een mover een fluitje van een cent! Een caravanmover is een apparaat waarmee u met een afstandsbediening de caravan – zonder duwen of trekken! – naar zijn plaats manoeuvreert. Wij bieden u bij voorkeur caravan movers aan waar wij zelf goede ervaringen mee hebben. En bij inbouw maken we alleen gebruik van kwaliteitsaccu’s en -laders. Onze expertise en kennis garanderen jarenlang plezier van de door u gekozen mover. In ons programma movers voeren wij de merken Enduro, Alko, Truma, Titanium Xtreme en Reich (Easydriver).

Enduro caravanmovers

Krachtige rangeersystemen van Enduro

Met de Enduro rangeersystemen kunnen caravans tot wel 2000 kg eenvoudig verplaatst worden. Door solide en geharde aluminium aandrijfrollen in combinatie met een soft start/stop systeem is de caravan zeer nauwkeurig en schokvrij te manoeuvreren. De Enduro rangeersystemen zijn leverbaar in twee uitvoeringen; volautomatisch of halfautomatisch. Garantie: 5 jaar.

ALKO caravanmovers

ALKO rangeersystemen

Wie een caravan met de auto precies wil inparkeren, moet beschikken over veel stuurvaardigheid en een paar sterke helpers. Of over het AMS MAMMUT-rangeersysteem / ALKO Ranger-rangeersysteem. Want daarmee is de caravan met een paar duimbewegingen op de afstandsbediening tot op de centimeter nauwkeurig op zijn plek zetten. De ALKO movers zijn er in een volautomatische en halfautomatische uitvoering verkrijgbaar. Garantie: 5 jaar.

Titanium Xtreme caravanmovers

Titanium Xtreme rangeersystemen

Bij het ontwikkelen van de Titanium was het concept eenvoudig: Hoe creëren we een krachtige mover die toch licht in gewicht is? Het resultaat is een onverwoestbare mover die tot 28 procent lichter is dan concurrerende merken. De Titanium is efficiënt in het stroom verbruik, waardoor de beschikbare accu energie verantwoord benut wordt. Door de kracht van de mover is deze ook geschikt voor de zwaardere caravan. 5 jaar garantie.

Truma caravanmovers

Truma X rangeersystemen

Sneller, krachtiger, wendbaarder. Al meer dan 15 jaar ontwikkelen wij innovatieve manoeuvreersystemen voor caravans. 15 jaar, waarin wij veel ervaring hebben opgedaan. Vooral ook, omdat wij zelf enthousiaste kampeerders zijn en om die reden precies weten, wat onderweg belangrijk is. Al deze kennis is in onze nieuwste Mover® manoeuvreersystemen geïntegreerd. Het resultaat zal u overtuigen: zowel krachtige als comfortabele oplossingen, waar u altijd en overal op kunt vertrouwen. Garantie: 5 jaar.

Easydriver caravanmovers

EasyDriver rangeersystemen

Op de grote weg. Uw thuis gaat met u mee. Voor een fijne vakantie. Want dat heeft u wel verdient. Dat vinden wij ook. Daarom willen wij de vakantie met de caravan nog eenvoudiger maken. Dat is onze passie en daarom creëren wij in onze Ideeën-Fabriek bij REICH iets bijzonders: de Easydriver. Zodat u lekker van uw vrijheid kunt genieten. Heel eenvoudig. Garantie: 5 jaar.

Lichtgewicht accu`s

Al onze movers worden geleverd met een standaard AGM accu en druppellader. Uiteraard kunt u bij ons ook kiezen voor een lichtgewicht accu van bijvoorbeeld 2 kg! Hiervoor bieden wij u accu`s aan van de beste merken zoals: PowerXtreme, Enduro, Mastervolt en Reich. Deze accu`s zijn niet alleen licht in gewicht maar ook makkelijk in gebruik en opslag.

Er is al een lichtgewicht accu van 2,1 kg voor € 185,- euro.*

*meerprijs bij aanschaf van een nieuwe caravanmover

Neem contact met ons op

 

Contactgegevens

Maalderij 2

2913 LZ Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Telefoon: 0180 – 316195

Email: info@kleincaravans.nl

 

Openingstijden

Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hoogeveenenweg 15 2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Share This