Over klein caravans

OVER KLEIN CARAVANS

Het is inmiddels ruim 25 jaar geleden dat Klein Caravans begon met het kopen, verkopen van caravans en het onderhoud en de reparatie daarvan. In de verwarmde, volledig overdekte showroom kunnen de clienten de nieuwste caravans komen bewonderen. Ook ouders met kinderen zijn, mede dankzij de speciale speelhoek (met videoapparatuur), van harte welkom om op het gemak een caravan te komen bekijken. U bevindt zich al snel in de vakantiesfeer, als u rustig uw kopje koffie drinkt in een originele Zuid Duitse Stube. Ook in de werkplaats is het een drukte, u kunt hier terecht voor al uw onderhoud, reparatie en garantie. Het terrein wordt 24 uur per dag in de gaten gehouden dmv camera bewaking. Uw caravan staat er dus veilig.

Het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein “Hooge Veenen” op de Hoogeveenenweg 15, te Nieuwerkerk aan den IJssel. Een prima plek die de juiste atmosfeer ademt om een caravan te gaan uitzoeken. Er staan er genoeg. De laatste aanwinst die bij Klein Caravans kan worden verkregen is de Sunlight Caravan. Henk Klein: “Wij zijn er best trots op, dat wij als bedrijf dit merk caravan mogen gaan verkopen. De Sunlight modellen staan bekend om het lage gewicht en de Duitse kwaliteitsnorm. Het is voor ons daarom ook erg belangrijk om onze klanten persoonlijk te adviseren over de aanschaf van een caravan. En met onze vier topmerken (Dethleffs, Fendt, Hobby en Sunlight) is er voor ieder wel wat te vinden.”

Occasion caravans

Er zijn mensen die absoluut geen nieuwe caravan willen kopen, om wat voor een reden dan ook. Voor deze mensen kan Klein Caravans uitkomst bieden met een gebruikte caravan. Er zijn occasions genoeg te koop. Bovag gekeurd met 1 jaar garantie of Huisselectie caravans met zelfs 2 jaar garantie. “Wij zijn er van overtuigd, dat wij onze klanten kwaliteit leveren. Wij hebben altijd een verkoop en/of inkoopverklaring bij al onze caravans. Op onze nieuwe caravans zit standaard een fabrieksgarantie van 2 jaar”.

Rijdend huis

Op de vraag wie nu eigenlijk zo`n caravan koopt, antwoord mevrouw Klein: “Je vindt onze kopers in alle lagen van de bevolking. De aankoop van een caravan is namelijk al snel lonend. Een luxe vliegreis of bungalow ben je immers bij terugkeer kwijt. Een caravan met al zijn luxe en comfort niet. Je bent daarbij van alle gemakken voorzien: bedden, kachel, douche, een toilet enz.. Eigenlijk mag je een caravan tegenwoordig met recht een rijdend huis noemen”. En in het geval dat het ‘rijdend huis’ onverhoopt toch iets mocht gaan mankeren kan men bij Klein Caravans ook terecht voor vakkundige reparatie naar Bovag- en Focwa norm, met garantie op de reparatie. Wist u trouwens dat Klein Caravan een van de grootste caravanherstellers (met overdekte opslag) in de Randstad is? Door het unieke Schade Hersteltraject Systeem kunt u het traject van uw schadeherstel volgen vanuit uw luie stoel achter de pc/tablet.

Caravan stalling

Het bedrijf heeft diverse afspraken met verschillende stalling in de directe omgeving. Zo bent u altijd zeker van een plekje en wordt uw caravan kostenloos opgehaald bij een onderhoudsbeurt of schadeherstel.

Kortom, men moet maar eens gaan kijken aan de Hoogeveenenweg 15; daar vindt men het wel!!!

Neem contact met ons op

 

Contactgegevens

Maalderij 2

2913 LZ Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Telefoon: 0180 – 316195

Email: info@kleincaravans.nl

 

Openingstijden

Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hoogeveenenweg 15 2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Share This