FENDT BIANCO EMOTION

EEN COMPLEET NIEUW CONCEPT

FENDT BIANCO EMOTION

CARAVAN VAN HET JAAR 2019!

De Emotion is een bijzondere caravan met een apart interieur. U zou het een luxe appartement kunnen noemen, maar dan in een compacte variant. Lekker loungen, comfortabel TV kijken, of een boek lezen. De Emotion biedt veel vrijheid en slimme ideeën in een beperkte ruimte. Het is de caravan van de toekomst. Voor diegenen die sportief willen combineren met veel bergruimte, luxe en raffinement.

Luxe en topkwaliteit.

De vernieuwde achterlichten zijn de opvallendste verandering, en kenmerkend voor het exterieur in seizoen 2019. Het benadrukt het automotive uiterlijk van de hedendaagse Fendt caravans De stevige rangeergrepen en de subtiel ontworpen in chroom en carbon geplaatste achterlichten passen perfect bij de achterzijde. Opvallend is ook de toegangsdeur, uitgerust met een geïsoleerde en geïntegreerde instap, een stabiele handgreep, een afvalemmer en een getint venster met verduisteringsplissé. Uiteraard ontbreekt hier een volledige hordeur ook niet. Het exterieur vormt een tijdloos en modern geheel, typisch Fendt. Bijzonder bij de Emotion is de garage voorin de caravan met extra grote toegangsdeur.

Het nieuwe concept.

Het meubeldekor “nabukko-cherry” geeft de Bianco Emotion een moderne en sportieve uitstraling. Bekledings variant “Padua”. Het bed is voorzien van volledig flexibele veerbruggen met hardheidsinstelling. Matrassen: comfortschuim. Inschuifbare tafel, in combinatie met nachtkastje. Lounge zitgroep met voorgevormde kussens in de vorm van een schaal. Buitendouche. Twee extra grote zijvensters . Truma Combi 4 gasverwarming met digitale bediening (CP Plus) en iNet gereed met geïntegreerde 10 liter boiler en iNet Box voor de
bediening via een smarphone app. Unieke indeling voor een actieve vakantie.

Video FENDT BIANCO EMOTION

Indelingen

Bianco Emotion 445 FH

€ 24.200,-

Lengte: 679 cm
Breedte: 232 cm
Maximaal beladen: 1500 kg

Neem contact met ons op

 

Contactgegevens

Hoogeveenenweg 15

2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Telefoon: 0180 – 316195

Email: info@kleincaravans.nl

 

Openingstijden

Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hoogeveenenweg 15 2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Share This