DETHLEFFS EXCLUSIV

Frisse wind in een luxe caravan.

Een frisse neus maakt het hoofd leeg en brengt vaak tot andere gedachtes, maar niet wat betreft stijl en vooral zonder compromissen in comfort te doen: dat is de Exclusiv. Stijlvol verwerkte materialen, modern design met 3D effect kastkleppen bij de bovenkasten, dimbare, indirecte verlichting en verfijnde details brengen u een combinatie van esthetiek en comfort. Puur kookplezier, dat is wat de Gourmet Plus keuken u beloofd. Met zijn verlichte achterwand en ruime werkplek welke plaats biedt aan 4 krachtige hoge kwaliteits gaspitten, bereid u in een handomdraai een vorstelijk menu. De dimbare verlichting in het woongedeelte en de hoofdsteunen in de zitgroep nodigen u uit om lekker achterover te leunen en te genieten van stijlvolle avonden. Voor sfeer en ambiance buiten, zorgt de externe verlichtingslijst, zodat u ook buitenshuis kunt genieten van prachtige zomeravonden.

Pluspunten van de Exlusiv

– Ruime keuze in geraffineerde doorgestikte stofferingen of echtlederen bekleding (optioneel) gecombineerd met een warm houtdecor.
– Exclusieve indirecte Ambiente verlichting en een verlichte achterwand in de keuken.
Exclusiv Design: Exterieur met hoogwaardige details zoals o.a. een disselafdekking en verchroomde sier- en lichtlijsten.
– Incl. keukenhulp. In de royale Gourmet Plus keuken tovert u door middel van de 4 branders in een handomdraai een culinair hoogstandje.
– Overspoeld door licht: de mogelijkheid tot verlichte bovenkasten (optioneel).
– Makkelijke instap: Coupé-instap met extra brede toegangsdeur.

Neem contact met ons op

 

Contactgegevens

Hoogeveenenweg 15

2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Telefoon: 0180 – 316195

Email: info@kleincaravans.nl

 

Openingstijden

Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hoogeveenenweg 15 2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Share This