DETHLEFFS COCO

VERBAZINGWEKKEND LICHT

DETHLEFFS COCO

Enthousiaste lichtgewicht.

Lichtgewicht van het hoogste niveau: met slechts 708 kg neemt de Coco niets anders dan vakantieplezier mee. In het caravancompetentiecentrum zijn daarvoor de meest effectieve oplossingen gebundeld. Met een revolutionair, nieuw constructie-ontwerp. Met als basis een optimaal samenspel van de individuele componenten, van het chassis, de bodem en de wanden. De Coco: reizen makkelijker gemaakt!

Multifunctioneel.

Ultralicht, multifunctioneel en bijzonder fraai: Dat is Coco, de caravan van de volgende generatie van Dethleffs. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe lichtgewicht, moesten alle componenten zich richten op drie belangrijke pijlers: gewicht, multifunctionaliteit en design.

Speciaal ontwikkeld.

Genieten van lichtgewicht? Absoluut, in de nieuwe Dethleffs COCO geniet u maximaal van een onbezorgd vakantiegevoel. En dat is precies wat de lichtgewicht specialisten voor ogen hebben; een revolutionair ontwerp met effectieve oplossingen, gebaseerd op een optimale interactie van afzonderlijke componenten. Van chassis tot opbouw, alles is speciaal ontwikkeld en noemen wij COCO.

Video Dethleffs EXCLUSIV

Indelingen

Coco Lounge

€ 19.990,-

Lengte: 589 cm
Breedte: 220 cm
Maximaal beladen: 1100 kg

Share This