DETHLEFFS C’GO SPRING EDITION

Wat wil je nog meer?

Met de Dethleffs C’go krijg je zin om direct op vakantie te gaan. Hij is de perfecte caravan voor de startende caravanner, jonge echtparen en gezinnen. Modern, fris en dat voor een wel heel aantrekkelijke prijs.

Met het chique actiemodel C’go Spring Edition is dankzij het omvangrijke Spring Edition pakket alles aanwezig, voor een comfortabele en zorgenvrije vakantie!

Twee populaire indelingen, compacte afmetingen, van alle gemakken voorzien en scherp geprijsd. Het hele jaar door een lente gevoel!

EXTERIEUR DETHLEFFS C’GO

Pluspunten van de C’GO SPRING EDITION.

EENVOUDIGE HANDELING EN VEILIGHEID VOOR HET HELE GEZIN, DAT ONDERSCHEIDT DE C’GO SPRING EDITION: DANKZIJ DE VEILIGHEIDSCOMPONENTEN VAN DETHLEFFS. ZE ONDERSTEUNEN IN GEVAARLIJKE SITUATIES EN ZORGEN VOOR BETERE RIJEIGENSCHAPPEN. COMPLETE UITRUSTING.

EEN PRETTIG GEVOEL: DANKZIJ DE ROBUUSTE EN DE BESTENDIGE BUITENWANDMATERIALEN IS DE C’GO SPRING EDITION GOED BESCHERMD TEGEN KRASSEN  EN HAGEL.

Compact maar toch ruim.

Ondanks de compacte afmetingen heeft de C’go Spring Edition alle ruimte binnen. Door zijn moderne interieur, vele ramen en dakluiken biedt deze C’go een zeer ruimtelijk gevoel aan de binnenzijde. Het bedmatras is een hoogwaardig koudschuim matras. Stoffering: Grey Orbit.

Video Dethleffs C’GO

Indelingen

Neem contact met ons op

 

Contactgegevens

Maalderij 2

2913 LZ Nieuwerkerk a/d IJssel

 

Telefoon: 0180 – 316195

Email: info@kleincaravans.nl

 

Openingstijden

Maandag: geopend op afspraak
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Hoogeveenenweg 15 2913 LV Nieuwerkerk a/d IJssel

Share This